Çorlu'da Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini Tamamlayan Girişimciler Sertifikalarını Aldı - Son Dakika
Yerel

Çorlu'da Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini Tamamlayan Girişimciler Sertifikalarını Aldı

Çorlu\'da Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini Tamamlayan Girişimciler Sertifikalarını Aldı

Tekirdağ'a bağlı Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB işbirliğiyle 18-28 Aralık 2013 tarihleri arasında düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini tamamlayanlara sertifikaları törenle verildi.

03.01.2014 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'a bağlı Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB işbirliğiyle 18-28 Aralık 2013 tarihleri arasında düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini tamamlayanlara sertifikaları törenle verildi.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) meclis salonunda yapılan sertifika törenine Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, ÇTSO Başkanı Enis Sülün, KOSGEB Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürü Özay Cebeci ve ÇTSO yönetim kurulu üyeleri İsmail Köroğlu, Engin Adıgüzeloğlu, Cevat Sevim ve kursiyerler katıldı.

Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan yaptığı konuşmada "KOSGEB tarafından verilen girişimcilik kursunda emeği geçen Çorlu Ticaret ve Sanayi Odamıza ve KOSGEB'e teşekkür ediyoruz, artık devir bilgi çağı. Bilgisiz girişimde bulunmak, faaliyete başlamak artık doğru bir yöntem değil, bu konuda girişimcilerin eğitimden geçirilmeleri bilgilendirilmesi ve KOSGEB'in sağlayacağı imkanlardan yaralanmak bakımından çok önemli" dedi.

ÇTSO Yönetim Kurulu başkanı Enis Sülün yaptığı açılış konuşmasında desteklerinden dolayı, KOSGEB Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürü Özay Cebeci ve teşriflerinden dolayı Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan'a teşekkür etti. KOSGEB Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürü Özay Cebeci ise"Her ne iş yapıyorsanız yapın yaptığınız işin pazarlama satış olduğunu unutmayın. Başarılı olmak için ya herkesin yaptığı işi en iyi ve kaliteli yapacaksınız, ya da hiç kimsenin yapmadığı bir işi yapacaksınız" ifadelerini kaydetti.

Konuşmaların ardından girişimcilere sertifikaları verildi. Kursa katılan 28 kişiden 15'i bayan, 13!ü erkek olurken 2 kişinin de Çorlu yerel gazete sahibi olması dikkat çekti. Kursiyerlerden Trakya Gündem Gazetesi imtiyaz sahibi Abdurrahim Yıldırım'a sertifikasını Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan verirken, Eksen Gazetesi imtiyaz sahibi Tuğberk Erdem'e sertifikası ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün tarafından verildi.

Törende Abdurrahim Yıldırım, Tuğberk Erdem, Halil Onbaşı, Saniye Öztürk, Orçun Ateş, Ziya Reyhan, Sezcan Meriç, Metin Şirin, Serkan Cin, Onur Demir, Güler Özmen, Fetiye Sürücü, Ali Baştak, Saniye Özdemir, Ayşe Mil, Senem Kamiloğlu, Münevver Dedeoğlu, Berna Şahin, Ayşegül Ercili, Elif Şeker, Nilay Özoğuz, Birgül Atasayar, Elif Güleroğlu, Dilek Çırak, Oktay Kıvık, Gürkan Şimşek, Banu Tomris, Faruk Baycan sertifika aldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorlu'da Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini Tamamlayan Girişimciler Sertifikalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement