Çorum'daki Trafik Kazası - Son Dakika
Yerel

Çorum'daki Trafik Kazası

Çorum'da önceki gün 2 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasının ardından hastaneye kaldırılan 3 yaşındaki çocuk, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

07.09.2015 17:19

Çorum'da önceki gün 2 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasının ardından hastaneye kaldırılan 3 yaşındaki çocuk, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kazada ağır yaralanan Açelya Demir, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesindeki yaşam mücadelesini kaybetti.

Demir'in cenazesi, cumhuriyet savcısınca yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

Bu arada, karşı şeride geçen otomobili kullanan kişinin Haydar Şahan (33) değil, 74 yaşındaki Sadık Günel olduğu belirlendi.

Gözaltına alınan Günel, İl Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece "taksirle ölüme sebebiyet verme" suçlamasıyla tutuklandı.

Önceki gün, Sadık Günel'in kullandığı 19 UF 719 plakalı otomobil, Çorum-Alaca karayolunun Hatap Barajı yakınlarında, kına gecesi için oluşturulan konvoyda bulunan Salih Türk (50) idaresindeki 19 AR 157 plakalı otomobille çarpışmıştı.

Sürücü Türk, kaza yerinde, aynı araçtaki Seda Nur Şimşek (18) ise kaldırıldığı Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetmişti.

Yaralı sürücü Günel, Nazife (23), Merve (23) ve Açelya Demir (3), Yasemin (20) ve İsmail Şimşek (29), Zeynep (28) ve Haydar Şahan ile Şemsi Günel (66), aynı hastanede tedavi altına alınmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorum'daki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement