Coş'a 'Mavi-Lacivert' Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Coş'a 'Mavi-Lacivert' Ziyaret

Coş\'a \'Mavi-Lacivert\' Ziyaret

Adana Demirspor Kulüp Başkanı Önder Serin, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vali Hüseyin Avni Coş ile bir araya gelerek, görüş alış-verişinde bulundu.

20.07.2012 16:36

Adana Demirspor Kulüp Başkanı Önder Serin, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vali Hüseyin Avni Coş ile bir araya gelerek, görüş alış-verişinde bulundu.

Vali Coş, Mavi Şimşekleri makamında ağırlarken, burada konuşan Önder Serin, göreve geldikleri günden bu yana yönetim kurulu olarak yaptıkları çalışmalar hakkında Coş'a bilgiler verdi. Serin, "İlk etapta görev bölümü yapıp, transfer komitesini oluşturduk. Güvenç Kurtar ile anlaşarak, kendisini teknik direktörlük görevine getirdik. Takımı Bolu'ya kampa gönderdik. Alt yapıda çok önemli değişikliklere gittik. Tüm alacaklarını ödedik. Alt yapı antrenörlerimiz Adana ve ilçelerinde çok detaylı bir çalışma yaparak, takımımıza yetenekli futbolcular kazandırmaya çalışacak. Herkese eşit mesafede olacağız" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hüseyin Avni Coş da, yeni görevleri nedeniyle Adana Demirspor Yönetim Kurulu üyelerine başarı dileğinde bulundu. Coş, gerginlik ve kırgınlıkların ortadan kaldırılıp, tüm camiayı kucaklayan bir anlayışla Adana Demirspor'un bir kez daha başarıyı yakalayacağına inandığını dile getiren Coş,"Çok zor bir göreve geldiğinizi iyi

biliyorum. Adanamızın marka değerlerinden Adana Demirsporumuzu sizlerin oluşturduğu yönetim kurulu Süper Lig'e de başarıya taşıyacaktır. Yolunuz açık, başarınız daim olsun" ifadesini kullandı..

Ziyarette; Adana Demirspor Kulüp İkinci Başkanı Ali Uğur Akbaş, Asbaşkan Aziz Kaya, Basın Sözcüleri İzzettin Turgut ve Casim Korkmaz ile birlikte Amatör Spor Dallarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Çimen, Federasyon Sorumluları Kutfedi Kılınç, Kazım Bilcan, Yurt Dışı İlişkiler Sorumlusu Yücel Tekcan ve

Reklam ve Sponsorluk Sorumlusu Murat Çardak da hazır bulundu. Kulüp Başkanı Önder Serin, ziyarette Vali Coş'a küçük bir jest yaparak, kendisine mavi-lacivertli bir tespih hediye etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Coş'a 'Mavi-Lacivert' Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement