Cüneyt Biçer İstifa Ettiğini Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Cüneyt Biçer İstifa Ettiğini Açıkladı

Cüneyt Biçer İstifa Ettiğini Açıkladı

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer ve Kaleci Antrenörü Cem Yılmaz, düzenledikleri basın toplantısı ile istifa ettiklerini açıkladı.

14.03.2013 19:38

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer ve Kaleci Antrenörü Cem Yılmaz, düzenledikleri basın toplantısı ile istifa ettiklerini açıkladı.

Biçer basın toplantısında istifa nedeninin fikir uyuşmazlığı olduğunu açıkladı.

Nazilli Belediyespor Basın Sözcüsü İ. Hakkı Özsavran yazılı açıklama yaparak Cüneyt Biçer ve kaleci antrenörü Cem Yılmaz'la yapılan görüşmelerin sonunda sözleşmenin karşılıklı feshedildiğini söyledi. Açıklamada, "Kendileriyle iyi, kötü, sevinip, üzüldüğümüz birçok anılarımız oldu. Kendilerine Nazilli Belediyespor Kulübü'ne ve camiamıza yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşantılarında sağlık ve başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Teknik Direktörü Cüneyt Biçer'in istifa kararı siyah-beyazlı camiada şok etkisi yarattı. Akşam saatlerinde Belediye ve Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık ile görüşen Cüneyt Biçer, daha sonra gazetecilerle bir araya geldi. Ayrılığın sebebinin yönetim kuruluyla yaşadığı fikir ayrılığından kaynaklandığını ifade eden Biçer, "İstifa kararım kesinlikle alınan sonuçlar ve oyun sistemimizle ilgili değil. Yönetim Kurulu isteklerimize olumlu yanıt vermediği için istifa kararı aldım" dedi.

"KİMSE 1 TAKIM DEĞİLDİR"

Gazetecilerle yaptığı toplantıda ilginç cümleler kuran ve isim vermemeye özen gösteren Cüneyt Biçer, "Kimse 1 takım değildir. Gurup olarak başarı vardır. Ben bugüne kadar görev yaptığım kulüplerde kişilerin değil, takımın ön plana çıkmasına özen gösterdim" şeklinde konuştu. Biçer, Nazilli Belediyespor'un kaliteli bir takım olduğunu ve Play-Off oynamayı hak ettiğini kaydetti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cüneyt Biçer İstifa Ettiğini Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement