D-100 İmarı 16 Ocakta Teslim Edilecek - Son Dakika
Yerel

D-100 İmarı 16 Ocakta Teslim Edilecek

D-100 İmarı 16 Ocakta Teslim Edilecek

Düzce Vali Yardımcısı İl Genel Sekreter Vekili Erdoğan Ülker D-100 Karayolu’nun her iki tarafına uygulanacak imar planı ile ilgili çalışmaların gecikmediğini, müellifin planı son haliyle 16 Ocak’ta Özel İdare’ye teslim etmesinin beklendiği açıkladı.

08.01.2014 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Vali Yardımcısı İl Genel Sekreter Vekili Erdoğan Ülker D-100 Karayolu'nun her iki tarafına uygulanacak imar planı ile ilgili çalışmaların gecikmediğini, müellifin planı son haliyle 16 Ocak'ta Özel İdare'ye teslim etmesinin beklendiği açıkladı.

Meclis, Düzce'de D-100 karayolunun her iki tarafının imarını konuştu. İmarda bir gecikmenin olmadığını söyleyen Ülker, yalnızca posta süresiyle ilgili bir sıkıntı yaşandığını ancak plan çalışmasının belirlenen takvimi izlediğini ifade ederek "Komisyona verilen veriler tekrar plancıya iade edildi ve konu tekrar meclis kararı çerçevesinde Valilik kanalıyla ilgili plancıya gönderildi. İlgili plancı çalışmasını devam ettiriyor. Herhangi bir gecikme söz konusu değil. Planla ilgili işleyen bir takvim var. Bu doğrultuda plan müellifi ayın 16'sına kadar çalışmalarını tamamlayıp bize teslim edecek. Ayrıca postayla ilgili de bir sıkıntı yaşandı. Biz değişiklik taleplerini Aralık ayının 20'sinde gönderdik müellifin eline Ocak ayının 6'sında geçti. 10 günlük bir çalışma süresi verdik. Bu süre 16 Ocak'ta doluyor" dedi.

İmar ve Kentsel İyileştirme Müdür Vekili Şükran Mutlu Yazıcı, 16 Ocak'ta müellifin planı İdareye teslim edeceğini dile getirerek "Biz kendisine 20 Aralıkta eksikleri posta yoluyla ulaştırdık. Kendisinin eline 6 Ocak'ta geçti. Ayrıca mail ile de gönderdik. Kendisinin 10 günlük bir dönüş süresi verdik. Ayın 16'sinda eksikleri tamamlayarak dönecektir" diye konuştu. Konu görüşülmek üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel D-100 İmarı 16 Ocakta Teslim Edilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement