Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Yerel

Darbe Girişimine Tepkiler

Darbe Girişimine Tepkiler

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Arat, “Ülkemizi kaosa sürüklemek isteyenlerin tuzağına düşmeyeceğiz.

20.07.2016 17:16

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Arat, "Ülkemizi kaosa sürüklemek isteyenlerin tuzağına düşmeyeceğiz. İş dünyası olarak daha fazla çalışma, üretme, istihdam sağlama zamanı diyoruz" dedi.

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ile birlikte basın açıklaması yapan Başkan Arat, hain kalkışmanın başarısızlığa uğramasının Türk milletinin birlikte duruşu, kararlı tutumu ve demokrasiye sahip çıkma iradesiyle mümkün olduğunu söyledi. Arat, "Ülkemizin bütün kurumlarının, siyasi partilerimizin, sivil toplumun, basın kuruluşlarımızın, demokrasiyi sahiplenmiş olmasından herkes büyük bir mutluluk duymalıdır. Demokrasi düşmanlarına karşı iktidarı ve muhalefetiyle siyasi partilerimizin ve siyasetçilerimizin gösterdiği birlik, beraberlik ve kararlı duruş, en büyük takdiri hak etmektedir. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Meclis Başkanımız, Başbakanımız ve Meclis'teki tüm siyasi partilerimizi, cunta heveslileri karşısındaki dik duruşlarından dolayı yürekten kutluyoruz" dedi.

Ordu içinde örgütlenmiş terörist çetenin tamamen ortaya çıkartılmasını ve adalet önünde hesap vermesini beklediklerini ifade eden Başkan Arat, "Hayatını kaybeden kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, kıymetli ailelerine sabırlar, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Milletimiz onları daima minnetle ve rahmetle anacaktır. Allah'a şükür milletimizin sağduyusu, feraseti, cesareti ve Allah'ın yardımıyla bu belayı, bu fitneyi durdurduk. Bu şerden, hem demokrasimizi, hem de birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek çıktık. Hepimiz demokrasi konusunda toplumda sağlanan bu büyük mutabakatın değerini bilmeliyiz. Şimdi çok daha güçlü olmak, birbirimize daha fazla sarılmak, birbirimizi daha fazla sevmek zorundayız. Çünkü bizi biz yapan, bizi ayakta tutan, bizi millet yapan unsur budur. Ülkemizi kaosa sürüklemek isteyenlerin tuzağına düşmeyeceğiz. İş dünyası olarak daha fazla çalışma, üretme, istihdam sağlama zamanı diyoruz" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement