Dardanelspor'a Moral Kahvaltısı - Son Dakika
Yerel

Dardanelspor'a Moral Kahvaltısı

Dardanelspor\'a Moral Kahvaltısı

Çanakkale’de Kaleninsesi Gazetesi ile Yaşam Gazetesinin imtiyaz sahibi İlker Ülker, Dardanelsporlu futbolcularla kahvaltıda bir araya geldi.

21.11.2015 09:24

Çanakkale'de Kaleninsesi Gazetesi ile Yaşam Gazetesinin imtiyaz sahibi İlker Ülker, Dardanelsporlu futbolcularla kahvaltıda bir araya geldi.

İntepe'de bulunan Şair Konağı Restaurant'ta düzenlenen kahvaltı organizasyonuna Çanakkale Dardanelspor Genel Menajeri Serkan Reçber, Teknik Direktör Fatih Uygun Kaleci Antrenörü Tahir Aksoy, Yardımcı Antrenör Coşkun Öz ve Futbolcular katıldı. Teknik Direktör Uygun, bu tür organizasyonların oyuncular için motivasyon kaynağı olduğunu belirtti. Uygun "Bu güzel organizasyon için İlker Ülker'e yönetim ve takımım adına teşekkür ederim" dedi.

Spor kulüplerine desteklerinin süreceğini ifade eden Ülker, "Çanakkale'mizi layıkıyla temsil eden Çanakkale Dardanelspor oyuncularına ve yönetimine başarılar diliyorum. Çanakkale halkının istediği başarılara imza atacaklarından şüphem yok . Kaleninsesi, Yaşam, Posta Çanakkale ve Fanatik gazetelerinde yaptığımız yayımlarda Çanakkale Dardanelspor başta olmak üzere spor kulüplerimizin yanında olduğumuzu bilmelerini istiyorum" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dardanelspor'a Moral Kahvaltısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement