Dede ve Torunu "Temiz Çevre" İçin 800 Kilogram Atık Pil Topladı - Son Dakika
Yerel

Dede ve Torunu "Temiz Çevre" İçin 800 Kilogram Atık Pil Topladı

Eskişehir'de, Halit Aydoğan ve torunu Melike Sarıtaş, çevreden topladıkları toplam 800 kilogram atık pili Odunpazarı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne teslim etti.

21.04.2014 16:20

Eskişehir'de, Halit Aydoğan ve torunu Melike Sarıtaş, çevreden topladıkları toplam 800 kilogram atık pili Odunpazarı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne teslim etti.

Orhangazi Ortaokulu öğrencileriyle topladıkları atık pilleri okulda düzenlenen törenle Odunpazarı Belediyesi yetkililere teslim eden Aydoğan ile torunu Sarıtaş, kendilerine destek sağlayan öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.

Odunpazarı Belediyesi Geri Kazanım projesinin Eskişehir'in geleceği için büyük önem taşıdığını vurgulayan Aydoğan, temiz bir çevre için her zaman Odunpazarı Belediyesinin yanında olduklarını ifade etti. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dede ve Torunu 'Temiz Çevre' İçin 800 Kilogram Atık Pil Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement