Demirci Kaymakamı Sezgin Şehit Ailesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Demirci Kaymakamı Sezgin Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Demirci Kaymakamı Sezgin Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. yıldönümü dolayısıyla Şehit ailesi Uzman Jandarma Çavuş Ahmet Korkmaz’ın ailesi ziyaret etti.

19.03.2014 11:04

Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. yıldönümü dolayısıyla Şehit ailesi Uzman Jandarma Çavuş Ahmet Korkmaz'ın ailesi ziyaret etti.

Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin, İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Bayram Tahanoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Rıza Akın, İlçe Müftüsü İdris Başkıran, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fikret Çelik ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İslam Köse ile birlikte şehit ailesi Uzman Jandarma Çavuş Ahmet Korkmaz'ın evinde ziyaret etti.

Şehit Babası ve yakınlarıyla sohbet eden Kaymakam Sezgin, "Bağımsızlığımızın, özgürlüğümüzün, vatan sevgimizin, birlik ve bütünlüğümüzün ölümsüzleşen simgeleri olan aziz şehitlerimiz, sonsuza kadar gönlümüzde yaşayacaktır. Üzerinde yaşadığımız bu kutsal vatan toprakları, Ülkemizin devleti ve milletiyle bölünmez bütünlüğünün korunması uğrunda hayatlarını kaybeden kahraman şehitlerimizin bizlere mirasıdır. Aziz şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış vatan topraklarında özgürce yaşıyor, şanlı bayrağımız ihtişamla dalgalanıyorsa bunu şehitlerimiz ve kahraman gazilerimize borçluyuz." dedi.

Ziyaretlerden dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Şehit ailesi ise kaymakam Yalçın Sezgin'e evlerinde ağırlamaktan ve görmenin verdiği mutluluğun kelimelerle tarif edilemeyeceğini belirttiler. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demirci Kaymakamı Sezgin Şehit Ailesini Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement