Dengiz'e Ziyaretler Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Dengiz'e Ziyaretler Sürüyor

Dengiz\'e Ziyaretler Sürüyor

Ak Parti Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, İlçe Başkanı Hüdai Barut ve belediye meclis üyeleri, İl Başkanı Ömer Dengiz'i ziyaret etti.

07.04.2014 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, İlçe Başkanı Hüdai Barut ve belediye meclis üyeleri, İl Başkanı Ömer Dengiz'i ziyaret etti.

30 Mart yerel seçimlerin ardından, seçimi kazanan Ak Partili belediye başkanlarının ve belediye meclis üyelerinin, Ak Parti İl Başkanı Ömer Dengiz'e yönelik ziyaretleri sürüyor.

İl Başkanı Dengiz, Hacılar heyetini toplantı salonunda ağırlarken, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, yoğun bir çalışma temposu geçirerek, seçim dönemini başarılı bir şekilde atlattıklarını belirterek, "Artık çalışma ve hizmet etme dönemi başlıyor. Hacılar halkı 30 Mart'ta bize ve partimize gereken desteği verdi. Şimdi sıra bizde, biz de Hacılar halkına hizmet etmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.

İl Başkanı Ömer Dengiz de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Hacılar her zaman olduğu gibi üzerine düşen görevini yerine getirerek, ilçeler arasında rekor bir oyla seçimini yaptı. Bundan sonra da bizlerde üzerimize düşeni yaparak, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki ile Hacılara gereken hizmetin gitmesi için her türlü desteği vereceğiz" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dengiz'e Ziyaretler Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement