Deniz Kaplumbağalarını Yaralayan Köpekler Toplatıldı - Son Dakika
Yerel

Deniz Kaplumbağalarını Yaralayan Köpekler Toplatıldı

Anamur sahilindeki sokak köpekleri, dört deniz kaplumbağasını yaraladıkları gerekçesiyle belediye ekipleri tarafından toplanarak barınağa götürüldü.

25.06.2015 13:51

Anamur sahilindeki sokak köpekleri, dört deniz kaplumbağasını yaraladıkları gerekçesiyle belediye ekipleri tarafından toplanarak barınağa götürüldü.

Anamur Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Mersin Büyükşehir Belediyesi, sahildeki köpeklerin toplanması amacıyla ilçeye ekip gönderdi.

Veterineri Hasan Kızmaz yönetimindeki ekibin topladığı köpekler, Mersin Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı'na götürüldü.

Çalışmayla ilgili bilgi veren Kızmaz, deniz kaplumbağalarının Anamur için önemli değer olduğunu belirterek, "Gece gerçekleşen saldırılar var. Köpekler aç kalmış da olabilir, başka sebeple de saldırmışlardır. Köpekleri kontrollü şekilde topladık. Kayıt altına alarak, hayvan barınağına götürüldü. Caretta carettalar için de böyle bir olayın tekrar yaşanmamasını temenni ediyoruz. Konuya duyarlılık gösteren tüm vatandaşlarımıza da teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Deniz Kaplumbağalarını Yaralayan Köpekler Toplatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement