Afet Bölgesinden Mezitli'ye Gelen Güliz ve Emre Çifti, Hayatlarını Birleştirdi - Son Dakika
Yerel

Afet Bölgesinden Mezitli'ye Gelen Güliz ve Emre Çifti, Hayatlarını Birleştirdi

Afet Bölgesinden Mezitli\'ye Gelen Güliz ve Emre Çifti, Hayatlarını Birleştirdi

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından Mezitli’ye gelen Güliz ve Emre çifti, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın kıydığı nikah ile evlendi.

23.02.2023 16:14  Güncelleme: 17:13

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından Mezitli'ye gelen Güliz ve Emre çifti, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın kıydığı nikah ile evlendi.

Depremde yakınları enkaz altında kalan Kahramanmaraşlı Güliz Soğuksu ve Hataylı Sırrı Emre Bahadırlıoğlu, Mezitli'ye yerleşti. Tece Deniz Mahallesi'nde bulunan akrabalarının yanına gelen çift, Mezitli'de nikahlarını kıymayı kararlaştırdı. Site bahçesinde sade bir törenle yapılan nikah merasimini genç çifte destek amacıyla Başkan Tarhan kıydı. Nikah törenini, çiftin deprem bölgesinden nikaha gelemeyen yakınları da canlı bağlantı ile izledi.

Hayatlarını birleştiren imzayı attıkları kalemi genç çifte hediye eden Tarhan, şunları kaydetti:

"Çok acı zamanlardan geçiyoruz. Maalesef pek çoğumuz evlerini, yakınları kaybetti. Hala enkaz altında yakınlarının cenazesini çıkarmayı bekleyenler var. Umarım böyle bir felaket daha yaşanmaz ve genç çiftlerimiz bundan sonra hüznün olmadığı mutlu bir yaşam sürerler. Ülkemizi bu tür felaketlerden koruyacak Atatürkçü, çağdaş, aydınlık yüzlü ve bilime inanan çocuklar yetiştirirler."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Afet Bölgesinden Mezitli'ye Gelen Güliz ve Emre Çifti, Hayatlarını Birleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement