Derince Belediyesinden Ruhsat Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Derince Belediyesinden Ruhsat Uyarısı

Derince Belediyesi ilçe genelinde tatil günlerinde açık olacak iş yerlerine yeni ruhsatlarını almaları konusunda hatırlatmada bulundu.

02.01.2012 14:01

Derince Belediyesi ilçe genelinde tatil günlerinde açık olacak iş yerlerine yeni ruhsatlarını almaları konusunda hatırlatmada bulundu.

Derince Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, tatil günlerinde iş yerini açan ve ticari faaliyette bulunan iş yerlerinin cezalı duruma düşmemeleri için Ruhsat ve Denetim Müdürlüğüne müracaat ederek, 2012 yılı için geçerli olacak ruhsatlarını almaları istendi.

İş yeri sahiplerinin belediyeden aldığı iş yeri açma ve çalışma ruhsatının fotokopisi ile müracaat etmeleri halinde, vatandaşların bekletilmeden ruhsatların hazırlanarak kendilerine teslim edileceği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Haksız kazanç ve rekabeti engelleme konusunda sürekli denetimler yapılıyor. Denetimlerde cezai işlemlere maruz kalmamaları için iş yeri açmak isteyen vatandaşların, faaliyete başlamadan önce mutlaka Derince Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğüne başvurarak yapılması gerekenler hakkında bilgi edinip ilgili ruhsatları almaları gerekiyor.

Ayrıca, her yıl Şubat ayı sonuna kadar bildirilmesi gereken ölçü ve tartı aletleri beyannamelerinin yine Ruhsat ve Denetim Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekir. Bu süreye kadar beyanname vermeyen iş yerleri cezalı duruma düşecekler."

- KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Derince Belediyesinden Ruhsat Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement