Dersimspor'da Altyapı Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Dersimspor'da Altyapı Çalışmaları

Bölgesel Amatör Lig 2.Grupta 3.Lige yükselme mücadelesi veren Dersimspor'un altyapı çalışmalarının aralıksız devam ettiği bildirildi.

12.01.2012 17:00

Bölgesel Amatör Lig 2. Grupta 3. Lige yükselme mücadelesi veren Dersimspor'un altyapı çalışmalarının aralıksız devam ettiği bildirildi.

Dersimspor altyapı sorumlusu Murat Çaynak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, altyapı çalışmalarına 70 minik sporcuyla devam ettiklerini belirtti. Altyapı çalışmalarının bir yıldır devam ettiğini ifade eden Çaynak, şunları kaydetti:

"Altyapımızda, 1998-1999-2000-2001 ve 2002 doğumlu 70 minik sporcumuz haftanın 2 günü futbol eğitimi görüyorlar. Bu minik sporcular, 3. Lige çıkma hedefi olan Dersimspor'un kadrosunda gelecekte görev alarak futbol yaşantısına başlayacaklar. Geleceğe emin adımlarla hazırladığımız minik futbolcularımız umarız Dersimspor bünyesinde görev aldıktan sonra, ülkemizin güzide takımlarında oynarlar."

Altyapısı olan takımların daha başarılı olduğuna dikkat çeken Çaynak, şöyle konuştu:

"Dersimspor'un gelecekte başarılı olabilmesi, futbol dünyasına futbolcu yetiştiren bir konuma gelmesi için altyapı çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Altyapımızda çok yetenekli minik futbolcular var. Bu eğitimlerle yeteneklerini pekiştirerek kaliteli futbolcular yetiştireceğiz. Şu anda altyapımıza dahil olan 70 minik futbolcu, hem eğitim öğretime devam ediyor hem de futbol eğitimi alıyorlar. Bu sayede kötü alışkanlıklardan uzak, sağlıklı bireyler olarak yetişiyorlar."

- TUNCELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dersimspor'da Altyapı Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement