Dertli Gönül" Okuyucusuyla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Dertli Gönül" Okuyucusuyla Buluştu

Dertli Gönül" Okuyucusuyla Buluştu

Düzceli Şair Fethi Yıldız’ın İlk Şiir Kitabı “Dertli Gönül” Önemli Yayınevi aracılığı ile okurlarıyla buluştu.

04.08.2014 14:12

Düzceli Şair Fethi Yıldız'ın İlk Şiir Kitabı "Dertli Gönül" Önemli Yayınevi aracılığı ile okurlarıyla buluştu.

1966 Gümüşhane doğumlu olan şair ve yazar Fethi Yıldız Allah, Peygamber, Kur'an, İslam Sevgisi ve eşref-i mahlukat olan insana dair şiirlerin bulunduğu "Dertli Gönül" isimli şiir kitabı 8 yıllık bir emeğin ardından okuyucusuyla buluştu.

Türkiye'de seçkin kitapçılarda Önemli Yayın Evi aracılığı ile satışlarına başlanan "Dertli Gönül" okuyucusunun gönül dünyasında yeni kapılar açıyor.

Şair ve Yazar Fethi Yıldız "Anne tarafından soy ve nesebimiz Hz. Ebubekir efendimize kadar uzanıyor. Hala kendi ismiyle anılan Seydi Baba Hz.'nin de torunudur. Baba tarafımız ise Osmanlı döneminde hoca olarak yetişen hocagiller olarak anılmakta ve söylenmektedir. Bütün ilimler Allah'ın Alim isminden yeryüzüne yayıldığı, dağıldığı ve serpildiği muhakkaktır, bize de bir zerre kadar düşmüştür inşallah. Şüphesiz ki en mükemmel olan Kur'an-ı Azimü'ş-şanın ulvi sözleri ve peygamberimizdir. Umarım bundan sonrada hayatın çilekeşiyle başladığım, ruhumun derinliklerinden akıp gelen duygularımı yeni kitaplarımda sizlerle buluşturabilmeyi Rabbım bana nasip eder" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dertli Gönül' Okuyucusuyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement