Devlet Hastanesinde Koltuk Çilesi - Son Dakika
Yerel

Devlet Hastanesinde Koltuk Çilesi

Devlet Hastanesinde Koltuk Çilesi

Niğde Devlet Hastanesi’nin röntgen bölümünde sıra beklerken oturacak yer bulamayan vatandaşlar yerlere oturdu.

25.12.2013 15:29

Niğde Devlet Hastanesi'nin röntgen bölümünde sıra beklerken oturacak yer bulamayan vatandaşlar yerlere oturdu.

Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan yeni Niğde Devlet Hastanesinde oturacak yer bulamayan hastalar, saatlerce ayakta kaldı. Kimi vatandaşlar ise kucaklarındaki çocuklarıyla birlikte yerlere oturdu. Yaşlı olanlar ise yerlere uzandı.

Yeni açılan bir hastaneye sandalye yapmayı unutmuşlar diyerek tepki gösteren 63 yaşındaki Ahmet Dündar, "ben 63 yaşında olmama rağmen ben ayakta durmaya çalışıyorum. Burada 80 yaşında bayanlar ve çocuklu anneler var. Hastaneyi yeni yerine taşıdılar. Güzel olmuş ama bu vatandaşın röntgen çekimlerine gelen vatandaşlar ayakta saatlerce bekliyor. Bu röntgen bölümlerinin önlerine bir oturakta mı konmaz? 5-6 saattir hasta bayanlar ve ihtiyarlar ayakta durması mı gerekir? Ben 4 saattir bekliyorum. Şu vaziyeti görün insanlar bu kadar mı acizlendirilir" dedi.

Sıra bekleyen diğer bir vatandaş Bilal Sarı ise Devletin Niğde'ye güzel bir hastane yaptığını belirterek, "Fakat idarenin hiçbir şeyi yok. Ben sabah saat: 07: 00'da geldim. Kaç saat geçti halen bekliyorum. Bu şekilde olmaz" diye konuştu. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devlet Hastanesinde Koltuk Çilesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement