Didim'de Mavi Kapak Kampanyasına Bir Destek'te Akbük'ten - Son Dakika
Son Dakika Logo

Didim'de Mavi Kapak Kampanyasına Bir Destek'te Akbük'ten

Didim\'de Mavi Kapak Kampanyasına Bir Destek\'te Akbük\'ten
27.07.2012 10:18

Didim Alevi Bektaşi Kültür Merkezi ve Cem evi Derneği'nce yürütülen "Kapakları, Kutuları Topluyoruz, Engelleri Aşıyoruz" kampanyası Akbük'ten destek geldi.

Didim Alevi Bektaşi Kültür Merkezi ve Cem evi Derneği'nce yürütülen "Kapakları, Kutuları Topluyoruz, Engelleri Aşıyoruz" kampanyası Akbük'ten destek geldi.

Sarıyer Belediyesi'nce başlatılan ve Didim'de Didim Alevi Bektaşi Kültür Merkezi ve Cemevi Derneği'nce yürütülen "Kapakları, Kutuları Topluyoruz, Engelleri Aşıyoruz" kampanyasına duyarlılıklar devam ediyor. Akbük Nurullah Kocabıyık İlköğretim Okulu tarafından toplanan 80 kilogramlık kapak cem evi yöneticilerinde tarafından alındı.

Kampanyanın Cem evi ayağında koordinatörlük görevi üstlenen Hasan Dikçe "Halkta gerekli duyarlılığı gördük ama Kaymakamlık, Belediye ve STK'lar anlamında kampanyaya duyarlılık bekliyoruz" açıklamasının ardından Akbük Nurullah Kocabıyık İlköğretim Okulu da topladığı kapakları Dikçe'ye teslim etti.

Okul Müdürü Emrah Turgut'un öncülüğünde toplanan 80 kg'lık plastik kapak Dikçe'ye teslim edilirken, Koordinatör Hasan Dikçe Akbük'te gösterilen duyarlılıkrtan dolayı Okul Yönetimine, öğretmenlere ve öğrencilerine teşekkür etti.

Dikçe bu yıl kampanya kapsamında daha fazla kapak toplayarak engelli araç almayı hedeflediklerini söylerken duyarlı vatandaşlardan yardımlar beklediklerini söyledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim'de Mavi Kapak Kampanyasına Bir Destek'te Akbük'ten - Son Dakika


Advertisement