Dişli'ye Kaymakamdan Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Dişli'ye Kaymakamdan Teşekkür

Dişli\'ye Kaymakamdan Teşekkür

2008 yılında Sakarya Adapazarı'nın kurucu Kaymakamı olarak göreve başlayan Akın Yılmaz, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'ye veda ziyaretinde bulundu.

12.10.2012 12:30

2008 yılında Sakarya Adapazarı'nın kurucu Kaymakamı olarak göreve başlayan Akın Yılmaz, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'ye veda ziyaretinde bulundu.

Isparta Vali Yardımcılığı görevine atanan Adapazarı Kaymakamı Akın Yılmaz, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'ye yaptığı veda ziyaretinde Adapazarı'nı ve insanlarını çok sevdiğini belirterek, "Sayın Başkanımız Süleyman Dişli ile koordineli çalışarak güzel hizmetler vermeye çalıştık. Sorunları yerinde dinleyerek çözüm bulmaya çalıştık. Dernekkırı ve Alancuma Prefabrikleri'nde yaşayan ihtiyaç sahipleri için Korucuk'ta 384 konut yapılıyor.Bu konutların yeri Adapazarı Belediye Başkanı Sayın Süleyman Dişli ile yapılan görüşmeler sonucu temin edilmiş, teknik ve hukuki sorunlar birlikte çözülmüştür. Kendisine özellikle bu vatandaşlarımız adına çok teşekkür ediyorum"dedi.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Kaymakam Akın Yılmaz'ın görevde bulunduğu 4 sene boyunca Adapazarı için güzel hizmetler verdiğini belirterek, "Kaymakamımız ilçemiz için her zaman değerli bir isim olarak kalacaktır. Kendilerine ilçemize verdiği hizmetler adına teşekkür ediyorum. Yeni görevinde de başarı diliyorum"diye konuştu.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli,

Isparta'ya tayini çıkan Adapazarı Kaymakamı Akın Yılmaz'a, Adapazarı Belediyesi işlemeli çini tabak hediye etti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dişli'ye Kaymakamdan Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement