Divriği Belediyesi'nin Meclis Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Divriği Belediyesi'nin Meclis Toplantısı

Divriği Belediyesi'nin olağan meclis toplantısı yapıldı.

04.01.2012 13:00

Divriği Belediyesi'nin olağan meclis toplantısı yapıldı.

Belediye Meclis Salonunda yapılan toplantıda konuşan belediye başkanı Hakan Gök, toplantıya katılan meclis üyeleri ve vatandaşların yeni yılını kutladı. Gök, 2011 yılında belediyenin yapmış olduğu çalışmalar, 2012 yılında yapacakları çalışmalar ve beklentilerini anlattı.

Gök'ün konuşmasının ardından ilk gündem maddesi olarak denetim komisyonu üyeleri seçildi. Yapılan gizli oylama sonucunda Hüseyin Göçer, Hasan Ağırsoy, Nurettin Akbıyık denetim komisyonuna seçildi.

Toplantının ikinci maddesi olarak belediyede kısmi zamanlı çalıştırılmak üzere 5393 sayılı Belediye Yasasının 49.maddesi gereğince sözleşmeli avukat ve veteriner hekim alınması konusu görüşüldü. Yapılan oylama ile kısmi zamanlı olarak 1 yıl süre ile taban ücretten Avukat ve Veteriner Hekim çalıştırılmasına karar verildi.

Toplantıda, bilgi edindirme yasası gereği şahısların kendisi ile ilgili konularda meclis kararı, encümen kararı ve imar komisyon karar örneklerini talep etmeleri halinde yazılı olarak başvurmaları şartıyla 50 lira ücret karşılığında bu karar örneklerinin kendilerine verilmesi konusu oylama ile kabul edildi.

Son gündem maddesinde ise zabıta ve itfaiye personeline verilen mesai ücreti konusunu görüşülerek karara bağlandı.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Divriği Belediyesi'nin Meclis Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement