Diyarbakır'da Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır'da Uyuşturucu Operasyonu

Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde düzenlenen operasyonda 375 bin 500 kök hint keneviri ve 109 kilogram kubar esrar ele geçirildi.

02.07.2015 19:22

Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde düzenlenen operasyonda 375 bin 500 kök hint keneviri ve 109 kilogram kubar esrar ele geçirildi.

Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, Hazro Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Meşebağları ve Sarıerik mahallelerinde, İl Jandarma ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince çalışma yapıldı.

Düzenlenen operasyonda 375 bin 500 kök hint keneviri ile 109 kilogram kubar esrar ele geçirildi, şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Diyarbakır'da Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement