Doktorlar, Güldürürken Eğitti - Son Dakika
Yerel

Doktorlar, Güldürürken Eğitti

Doktorlar, Güldürürken Eğitti

Trabzon'lu doktorlar tarafından kurulan "Grup Bilmem Ne" tiyatrosunun sahneye koyduğu "Kalp Krizi Değil, Gülme Krizi" adlı tiyatro oyunu Simav'da sahnelendi.

04.11.2013 13:58

Trabzon'lu doktorlar tarafından kurulan "Grup Bilmem Ne" tiyatrosunun sahneye koyduğu "Kalp Krizi Değil, Gülme Krizi" adlı tiyatro oyunu Simav'da sahnelendi. Son yıllarda hasta yakınları tarafından doktorların öldürülmesinin de konu edindiği doğaçlama tiyatro oyunu Simavlıları güldürürken verdiği sosyal mesajlarıyla eğitti.

Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi çalışanlarının yanı sıra vatandaşlarında yoğun ilgi gösterdiği tiyatro oyunu Hükümet Binasındaki Kaymakamlık Toplantı ve Sinema Salonunda sahnelendi.

İzleyicilerin beğeni ve dikkatlice takip ettiği tiyatro oyunu verdiği sosyal mesajlarla da sağlık çalışanlarının ne kadar zor şartlar altında çalıştığını bir kez daha gösterdi.

Tiyatro oyuncularından Dr. İsmet Eraydın 1,5 saatlik gösterinin ardından yaptığı konuşmasında amatörce başladıkları gösterilerde ülke genelinde 50 bin seyirciye ulaştıklarını bildirdi.

Sağlık sektörü ve hastanelerde yaşananları mizahi bir dille nasıl anlatabiliriz düşüncesiyle çıktıkları yolda çok iyi sonuçlara ulaştıklarını anlatan Eraydın, insanları güldürürken düşündürmeye çalıştıklarını söyledi.

Eraydın, "Hastanelerde özelliklede acil servislerde yaşanan komik olayları komedi tarzında izleyenlere sunuyoruz. İzleyenler de sergilediğimiz oyundan büyük zevk ve keyif alıyorlar. Şu ana kadar 30 ilde sahne aldık. Her gittiğimiz yerde büyük ilgi görüyoruz. Simav'da da çok büyük ilgi gördüğümüzü söyleyebilirim. Gördüğümüz ilgi bizleri çok mutlu ediyor" şeklinde konuştu.

Oyunun sonunda sahneye çıkan Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Mesut Karaca oyuncuları tebrik etti. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doktorlar, Güldürürken Eğitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement