Kahta Sağlık Grup Başkanı ve Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Öner tarafından 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenlenen programda doktorlar gönüllerince eğlendi.
Başhekim Dr. Öner, burada yaptığı konuşmada, tüm sağlık çalışanlarını kutladı ve meslek hayatlarında başarılar diledi.
Tek çabalarının insanlara daha sağlıklı bir yaşam sunabilmenin olduğunu belirten Dr. Öner, şunları kaydetti:
"Yenilikçi, araştırmacı, güçlü kişilikleri, özverili çalışmalarıyla hastalarının yanında olmaktan, iş yorgunluğundan hiç şikayeti olmayan fedakar doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarının insanlık olarak kıymetlerini bilmemiz gerekir.
İnsanlara daha sağlıklı bir yaşam sunmak için, kendini bu onurlu mesleğe adayan, insanı yaşatmayı ve acısını azaltmayı amaç edinen, gece gündüz kar, çamur, bayram tatil demeden, insanların daha sağlıklı ve kaliteli yaşaması için hiçbir çabayı esirgemeyen doktor arkadaşlarımın ve tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı'nı kutlar, nice sağlıklı 14 Mart Tıp Bayramı dilerim."
- ADIYAMAN
Son Dakika › Yerel › Doktorlar Tıp Bayramı'nda Eğlendi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.