Domaniç Myo'da Coşkulu Tanışma Programı - Son Dakika
Yerel

Domaniç Myo'da Coşkulu Tanışma Programı

Domaniç Myo\'da Coşkulu Tanışma Programı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç Meslek Yüksekokulu'nda, 2012-2013 eğitim öğretim yılı tanışma programı coşku dolu bir programla gerçekleştirildi.

20.10.2012 12:30

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç Meslek Yüksekokulu'nda, 2012-2013 eğitim öğretim yılı tanışma programı coşku dolu bir programla gerçekleştirildi. Domaniç Kaymakamı Mehmet Boztepe, Belediye Başkanı Yakup Yardımcı ve Domaniç ilçe protokolü ile bazı sivil toplum kuruluşlarının da katıldığı tanışma programında Yusuf Ziya Beydüz, Murat Çiftkardeş ve Mehmet Özdemir'den oluşan Dumlupınar Üniversitesi müzik grubunun söylediği türkülerle öğrencileri coşturdu. Müzik grubu solisti Murat Çiftkardeş'in söylediği türkülere tüm öğrenciler ve misafirler eşlik ederken, gönüllerince eğlendiler.

Domaniç Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Ali Fuat Arıcı yaptığı konuşmada, Domaniç Meslek Yüksekokulu öğrenci sayısının 200 öğrenciden göreve geldikleri bir yıl içinde yüzde yüz bir artışla 400 öğrenciye çıkardıklarını ve yeni bölümler açtıklarını söyledi. Doç.Dr. Ali Fuat Arıcı, Domaniç'in tarihi özelliğine de dikkat çekerek öğrencilerin kendilerini iyi yetiştirmelerini istedi. Düzenledikleri tanışma programıyla öğrencilerin birbirleriyle kaynaşmalarını, Domaniç yöneticileri ve halkıyla tanışarak güzel bir birliktelik ortamı oluşturmayı amaçladıklarını ifade eden Doç.Dr.Arıcı, öğrencilerin iyi bir eğitim almaları için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Doç.Dr.Arıcı, Domaniç halkına dam seslenerek, öğrencilere sahip çıkmalarını istedi ve Domaniç MYO öğrencilerinin gidecekleri yerlerde Domaniç'in kültür elçileri olacağını söyledi.

Kaymakam Mehmet Boztepe de yaptığı konuşmada öğrencilerin vizyon sahibi ve aksiyoner olmasının gerekliliğinin önemine dikkat çekerek, vizyon sahibi olmalarını istedi ve öğrencilerin vizyon sahibi olmaları için neler yapması gerektiğiyle ilgili bilgiler vererek nasıl yapamaalrı gerektiğiyle ilgili de örnekler verdi.

Domaniç Belediye Başkanı Yakup Yardımcı da, meslek yüksekokulunun kuruluşundan itibaren gerçekleştirilenleri anlatarak, öğrencilerin Domaniç'te mutlu bir şekilde yaşaması için üzerlerine düşenleri yapacaklarını söyledi.

Coşku dolu geçen program sonrası Domaniç Meslek Yüksekokulu misafirlere ve öğrencilere etli pilav ayran ikram ettiler.

Tanışma programı ile düşüncelerini dile getiren öğrenciler okul idarecileri, öğretim elemanları, Domaniç yöneticileri ve halkı ile tanışma programında bir araya gelmelerinden duydukları memnuniyetleri dile getirerek Domaniç'e geldikleri günden bu yana Domaniç halkının samimi ilgisini gördüklerini söylediler.

(EFE)

20.10.2012 12: 08: 07

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Domaniç Myo'da Coşkulu Tanışma Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement