Dörtyol'da Larva Mücadelesi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Dörtyol'da Larva Mücadelesi

Dörtyol\'da Larva Mücadelesi
02.03.2016 16:17

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde Belediye Çevre Koruma Müdürlüğü ilçe genelinde larva ve sineklere karşı ilaçlama çalışması başlattı.

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde Belediye Çevre Koruma Müdürlüğü ilçe genelinde larva ve sineklere karşı ilaçlama çalışması başlattı.

Dörtyol Belediyesi Çevre Koruma Müdürü Mustafa Geyik, larva, sivrisinek ve haşerelerle mücadelenin kış bölümünü tamamladıklarını belirterek, "Ekiplerimiz ile beraber üç koldan İlçemizde bulunan tüm sazlıkları ve larva yuvalarını ilaçlayarak vatandaşlarımızın daha rahat bir ilk bahar yaz dönemi geçirmelerini hedefliyoruz" dedi.

Vatandaşlara da önerilerde bulunan Geyik, evlerinin önünde bulunan su birikintilerini, araba lastik atıklarını veya larvaların çoğalabileceği alanların içerisinde bulunduğunu bildirilmesi halinde anında müdahale edileceğini söyledi. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dörtyol'da Larva Mücadelesi - Son Dakika


Advertisement