Dostluk Kazanacak - Son Dakika
Yerel

Dostluk Kazanacak

Dostluk Kazanacak

Aydın 1.Amatör Küme 4.Grup’ta hafta sonunda karşılaşacak olan Aydınspor’un Başkanı Aydın Çepni ile Tuğlaspor’un Genel Kaptanı Hasan Karaca bir araya geldi.

19.09.2014 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın 1.Amatör Küme 4.Grup'ta hafta sonunda karşılaşacak olan Aydınspor'un Başkanı Aydın Çepni ile Tuğlaspor'un Genel Kaptanı Hasan Karaca bir araya geldi. İkili, "Herşeyden önce dostluk kazansın" dedi.

Pazar günü 16.30'da oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarını her iki takımda devam ettiriyor. Her iki takımın yöneticileri takımlarının antrenmanlarını yakından takip ediyor. Tuğlaspor Genel Kaptanı Hasan Karaca, her takım gibi sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Aydınspor'un güzide bir ekip olduğunun altını çizen Karaca, "Aydınspor Aydın'ın takımı. Yakında güzel günleri tekrar göreceğine, göğsümüzü kabartacağına inanıyorum. Güzel bir karşılaşma izleyeceğiz. Biz de bu sezon iddialıyız. Sahaya kazanmak için çıkacağız"dedi.

Aydınspor'un Başkanı Aydın Çepni de Tuğlaspor'un kendi takımları olduğunun altını çizdi. Lige yeni başlayacakları için heyecan duyduklarını belirten Çepni, "Aydınspor'un amacı her zaman kazanmak. Sahaya çıkıp en iyi şekilde mücadele edeceğiz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dostluk Kazanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement