Dr. Sulhan, Suruç Devlet Hastanesi'nde - Son Dakika
Yerel

Dr. Sulhan, Suruç Devlet Hastanesi'nde

Dr. Sulhan, Suruç Devlet Hastanesi\'nde

Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Turhan Sulhan, Suruç Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

27.12.2013 11:33

Dr. Sulhan, burada poliklinikleri ve yatan hasta servislerini gezip, vatandaşlarla sohbet etti. Hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten Dr. Sulhan, hastane yönetiminden hastaneyle ilgili bilgi aldı. Suruç Devlet Hastanesi'nde verilen sağlık hizmetlerinin daha üst seviyelere çıkarılması için Dr. Sulhan'a gerekli çalışmanın yapılacağı bilgisi verildi.

Genel Sekreter Dr. Turhan Sulhan ziyaretin ardından yaptığı açıklamada: " Sağlık Bakanlığı'nın acil eylem planlamasında hastanelerde acil ve yoğun bakım ünitelerinin iyileştirilmesi çerçevesinde, Suruç Devlet Hastanesi'nde yetersiz olan acil servisin ihalesini 25 Eylül 2013 te gerçekleştirmiştir. Yeni revize edilen Acil servis alanımız içerisinde yatak sayımız 3 iken 11 yatak sayısı ile yenilenmiştir. 3 müşahede yatağı, 1 Resüsitasyon odası, Doktor ve Hemşire odası, acil ilaç deposu, triaj alanı, enjeksiyon odası, güvenlik ve polis odası, pansuman odası, geniş ve ferah bir acil giriş salonu, ultrason ve radyolojik görüntüleme birimleri ile acil servisimizi 01.01.2014 tarihinde hizmete açmayı planlamaktayız. Devletin görünen yüzü bürokratlarıdır. Biz güler yüzlü olursak, iyi olursak devlette iyi olur. Sağlık Bakanlığı'nın hedefi hastaneleri 5 yıldızlı otel şekline getirip hizmet vermek ve kalite standartlarını arttırmaktır" dedi.

Dr. Sulhan ayrıca; hastane bünyesinde çalışan doktor, hemşire ve idari personelin özverili ve çalışkan olduğunu belirterek verdikleri hizmetten dolayı çalışanlara teşekkür etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Dr. Sulhan, Suruç Devlet Hastanesi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement