DSP Adayı Karabulut'tan Kuşadalı Kadınlara Mor Çatı Müjdesi - Son Dakika
Yerel

DSP Adayı Karabulut'tan Kuşadalı Kadınlara Mor Çatı Müjdesi

DSP Adayı Karabulut\'tan Kuşadalı Kadınlara Mor Çatı Müjdesi

DSP Kuşadası belediye başkan adayı Can Karabulut; 8 Mart etkinlikleri kapsamında Kuşadalı kadınlara karanfil dağıtıp 'Mor çatı' projesinden söz etti.

09.03.2014 14:34

DSP Kuşadası belediye başkan adayı Can Karabulut; 8 Mart etkinlikleri kapsamında Kuşadalı kadınlara karanfil dağıtıp 'Mor çatı' projesinden söz etti.

Kuşadası sokaklarında gördüğü kadınların gününü kutlayan DSP adayı Can Karabulut, ayaküzeri sohbet ettiği kadınlara ilk icraatı ile ilgili müjde vermeyi de ihmal etmedi. "Suyunuz 1 gün 2 gün akmazsa, çöpünüz 1 gün geç toplanırsa dünyanın sonu gelmez. Fakat zorda kalmış, çaresiz bir kadın için değil 1 gün 2 gün geç kalmak birkaç saatlik gecikme bile bir kadının hayatında geri dönülmez olaylara, kapanması güç yaralara yol açabilir. O nedenle mazbatamı alarak belediye başkanı olduğum ilk gün Kuşadası'nda Mor Çatı'yı kuracağım. İlk icraatım da bu olacak. Böylece sokakta ve zorda kalan, şiddet gören, yardıma muhtaç tüm kadınlarımızı aynı çatı altında toplayarak, geleceğe güvenle bakmalarını sağlayacağız" dedi.

DSP adayı Can Karabulut tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde açıklanan Kuşadası'na Mor Çatı projesi ile çok mutlu olduklarını ifade eden kadınlar; başkan adayına önce çiçekler için teşekkür ederek "Mor çatı" projesine önemsediklerini belirttiler. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel DSP Adayı Karabulut'tan Kuşadalı Kadınlara Mor Çatı Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement