E-Ticaret, Sosyal Medya ve Girişimci Üniversite Konferansı - Son Dakika
Yerel

E-Ticaret, Sosyal Medya ve Girişimci Üniversite Konferansı

E-Ticaret, Sosyal Medya ve Girişimci Üniversite Konferansı

Düzce Üniversitesi Girişimcilik Topluluğu, Düşün Taşın Akademi Derneği ile birlikte “E-Ticaret ve Sosyal Medya & Girişimci Üniversite” konulu konferans gerçekleştirdi.

22.03.2014 10:20

Düzce Üniversitesi Girişimcilik Topluluğu, Düşün Taşın Akademi Derneği ile birlikte "E-Ticaret ve Sosyal Medya & Girişimci Üniversite" konulu konferans gerçekleştirdi.

Düzce Üniversitesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Düşün Taşın Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Selim Çavuş, Young CEO Club Kurucu Başkanı ve üyesi Ömer Nart, THY Kurumsal İletişim Yöneticisi ve Yeni Medya Uzmanı Kamil Mehmet Özkan konuşmacı olarak katıldı.

Konferansın açılış konuşmasını Girişimcilik Topluluğu Akademik Danışmanı Öğretim Görevlisi İlyas Temel Şafak yaptı. Şafak verimli bir konferans temennisinde bulunarak katılımcıların bilgi ve tecrübelerinden öğrencilerin faydalanmasını istedi.

Yeni medya kavramı hakkında THY Kurumsal İletişim Yöneticisi ve Yeni Medya Uzmanı Kamil Mehmet Özkan öğrencilere bilgiler verirken artık iletişim cağında yaşadığımızı belirterek bilgiye çok kolay ulaşılabildiğini söyledi. Düşün Taşın Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Selim Çavuş ise öğrencilere sosyal medyayı sadece yemek yenilen yerlerin paylaşıldığı bir sosyal ortam olarak değil kendimizi tanıtma fırsatı olarak görmemiz gerektiğini aktardı. Young CEO Club Kurucu Başkanı ve üyesi Ömer Nart ise öğrencilik yıllarında başladığı girişimcilik hikayesini anlattı. Birçok şirket kurup batırdığını belirten Nart, öğrencilere başarısız olunan bir işin ardından asla pes etmemeleri gerektiğini söyledi - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel E-Ticaret, Sosyal Medya ve Girişimci Üniversite Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement