Edirne'de Sbs Heyecanı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Edirne'de Sbs Heyecanı

Edirne\'de Sbs Heyecanı
08.06.2013 11:47

Kentte 111 salonda yapılan sınavda 1963 öğrenci ter döküyor.

İlköğretim 8. sınıf öğrencileri için düzenlenen Seviye Belirleme Sınavı'na (SBS) Edirne'de 1963 öğrenci katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, SBS'nin Edirne merkez ve 6 ilçede yapıldığını söyledi.

Sınava 111 salonda 1963 öğrencinin girdiğini aktaran Özcan, "Öğrencilerimize 100 soru soruldu ve 120 dakika süre verildi. Engelli öğrencilerimiz için okullarda gerekli düzenlemeleri yaptık. Öğrencilerimizin gürültüden uzak bir sınav geçirebilmesi için emniyet ve belediye işbirliğinde gerekli önlemleri aldık. Olumsuz bir durum yok. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz" diye konuştu.

Öğrencilerin salonlara alınmasının ardından okulların çevresinde bekleyen velilerden bazıları, çocukları için dua etti. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne'de Sbs Heyecanı - Son Dakika


Advertisement