Edirne'de Sigara Kaçakçılığı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Edirne'de Sigara Kaçakçılığı

12.02.2015 15:17

Edirne Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, yılbaşından bu yana gerçekleştirilen operasyonlarda, 36 bin 600 karton kaçak sigara ele geçirildi.

Edirne Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, yılbaşından bu yana gerçekleştirilen operasyonlarda, 36 bin 600 karton kaçak sigara ele geçirildi.

AA muhabirinin Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden aldığı bilgiye göre, 1 Ocak'tan bu yana kaçakçılığı önlemeye yönelik 25 operasyon yapıldı.

Operasyonlarda, yurda kaçak yollarla getirilen 36 bin 600 karton sigara ele geçirildi. 10 şüpheli hakkında soruşturma başlatıldı.

Bu arada, üzerinde oyuncu Necati Şaşmaz'ın fotoğrafının da yer aldığı sigaralar da dikkat çekti.

Ortadoğu'da da ilgi gören, Şaşmaz'ın oynadığı dizinin karakteri Polat Alemdar'ın, bölgede Murad Alemdar olarak bilinmesi nedeniyle Irak'ın kuzeyinde üretildiği belirtilen sigaralara bu ismin verildiği öğrenildi.

Sigaralar, imha edilmek üzere emniyet müdürlüğü deposunda tutuluyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne'de Sigara Kaçakçılığı - Son Dakika


Advertisement