Edirne'de Uyuşturucu ile Mücadele Eğitimi Okullardan Sonra Kurumlarda da Başladı - Son Dakika
Yerel

Edirne'de Uyuşturucu ile Mücadele Eğitimi Okullardan Sonra Kurumlarda da Başladı

Edirne\'de Uyuşturucu ile Mücadele Eğitimi Okullardan Sonra Kurumlarda da Başladı

Edirne’de gerçekleştirilen uyuşturucu ile mücadele seferberliği çalışmalarında okullardan sonra şimdi de kurumlara eğitim seminerleri verilmeye başlandı.

15.01.2014 13:23

Edirne'de gerçekleştirilen uyuşturucu ile mücadele seferberliği çalışmalarında okullardan sonra şimdi de kurumlara eğitim seminerleri verilmeye başlandı.

Edirne Belediyesi ve Edirne İl Emniyet Müdürlüğü işbirliğinde başlatılan 'Cansuyu Projesi' her kesime ve herkese ulaşmayı hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda Edirne Belediye Birimlerinden Bando ekibine kadar 'Madde ile Mücadele' konulu bilgilendirme yapıldı.

Seminerde katılımcılara kendilerini, ailelerini ve sevdiklerini nasıl korumaları gerektiği, neler yapılması gerektiği konusu anlatıldı. Edirne Belediyesi Aile Danışmanlığından Uzman Psikolojik Danışman Esra Selvi, Kaçakçılık Organize Şube Müdürlüğünden Polis Memuru Hatice Barışıkdemir ve Psikiyatrist Dr. Gökhun İnan Yücel yapılan seminer çalışmasında herkesi uyanık olmaya, hayatlarını merak ve yanlış arkadaş çevresi yüzünden söndürmemeleri konusunda uyardı.

Bando Birim Amiri Süleyman Uysal, projenin çok yararlı olduğunu, devamlılığının gerekliliğini belirterek teşekkürlerini iletti. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edirne'de Uyuşturucu ile Mücadele Eğitimi Okullardan Sonra Kurumlarda da Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement