Edremit Çalışmalar Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Edremit Çalışmalar Devam Ediyor

Edremit Çalışmalar Devam Ediyor

Balıkesir’in Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından İda Park (kanlı dere) mevkiinde başlatılan yağmur suyu drenaj hattı çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

12.12.2013 14:01

Balıkesir'in Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından İda Park (kanlı dere) mevkiinde başlatılan yağmur suyu drenaj hattı çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

İlçede yaşanan yoğun yağışlarda meydana gelen su baskınlarını önlemek adına, sıkıntı yaşanan bölgelerde Edremit Belediyesi tarafından drenaj hattı çalışmaları başladı. Alt yapıda kısa süre içerisinde birçok çalışmaları bitiren Fen İşleri Müdürlüğü, şimdi ise yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarına yürütüyor. Edremit Belediyesi Başkan Vekili Fatih Çağlar, "Çalışmalarımızda özellikle iş güvenliğine çok önem veriyoruz. Çalışmalarımızda tehlikeli olan yerlerde iki kat önlemimizi alarak olası bir kazaya sebep vermiyoruz. İlçemizi yoğun yağışlardaki yaşadığı sel baskınlarından kurtaracağız çok az bir süre içerisinde. Yaptığımız alt yapı sayesinde ilçemiz uzun yıllar boyunca alt yapıda herhangi bir sıkıntı yaşamayacaktır. Çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir" dedi.

Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdür Vekili Yüksel Tekin ise, "Drenaj çalışmalarımız kanlı dere dediğimiz İda Park'ın yan tarafından başlayarak, Endüstri meslek lisesi arkasından yediemin deposu yolu üzerinden güven evler mevkiine kadar ilk olarak buradan başladık. Çalışmalarımız bittiğinde ise bu hat en son mezarlığın alt kısmında son bulacaktır. Ayrıca Sinek boğazı mevkiinden gelip TOKİ'nin alt kısmında ki bölgede yaşanan su baskınına fi 1000 santimetrelik boruları bağlayacağız. Yapılacak çalışmalar neticesinde bölgemizin Gazicelal mahallesinde bulunan 75. yıl İlköğretim okulu, Güvenevler, Adliye, Alsancak Cami, Sanayi Siteleri ve Yeşil Cami bölgesinde yaşanan su baskınlarını da 45 gün içinde yapacağımız drenaj hattı sayesinde önleyeceğiz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edremit Çalışmalar Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement