Eğilmez: Partimiz Kimseden Para Almadı - Son Dakika
Yerel

Eğilmez: Partimiz Kimseden Para Almadı

Eğilmez: Partimiz Kimseden Para Almadı

AK Parti Şanlıurfa Belediye Meclis Üyelikleri için partinin başvuranlardan para talep ettiği iddialarını İl Başkanı Yusuf Eğilmez yalanladı.

13.12.2013 11:16

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, gündem ile ilgili basın toplantısı düzenledi. Toplantıda, siyasi çalışmaları, medyada çıkan haberleri ve aday adaylıkları hakkında bilgi verdi.
İl Başkanlığında gerçekleşen buluşmada Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvençle birlikte yaptıkları çalışmaları anlatan Başkan Av. Yusuf Eğilmez, 'Belediye Meclis Üyeliklerin parayla satıldığı' iddialarını yanıtladı.

Eğilmez, "Dün bir internet sitesinde asılsız bir haber çıktı. Gerçekten bizi üzen bir haber. Masa başında yapılan bir haber. Belediye Meclis Üyelikleri ile ilgili çok çirkin bir haber. Biz bunu kabul etmiyoruz. AK Teşkilatlarda böyle bir şey olmaz. Belediye Meclis Üyeliklerin parayla satıldığı iddiası çok çirkin bir yakıştırma. Bunu hiçbir şekilde kabul etmiyoruz. Bu AK Partiye, teşkilatlarımıza ve adayımıza atılmış bir iftiradır. Basın adına ayıptır diye düşünüyorum. Basın mensuplarının da bu konuda tavır göstermesi gerekiyor. Hiçbir delil olmadan insanlara bu kadar ucuz iftira atmak olmamalıdır. Basın meslek ilkelerine, basın etiğine yakışmayan bir durum olduğunu düşünüyorum. Bununla ilgili gerekli girişimlerde bulunacağız" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Eğilmez: Partimiz Kimseden Para Almadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement