Eğitimciler Doğa Yürüyüşünde - Son Dakika
Yerel

Eğitimciler Doğa Yürüyüşünde

Eğitimciler Doğa Yürüyüşünde

Aksaray Eğitimciler Derneği tarafından bu yıl 2'incisi düzenlenen 'Ihlara Vadisi Doğa Yürüyüşü'nde tüm eğitimciler bir araya geldi.

05.06.2013 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray Eğitimciler Derneği tarafından bu yıl 2'incisi düzenlenen 'Ihlara Vadisi Doğa Yürüyüşü'nde tüm eğitimciler bir araya geldi.

Belisırma-Yaprakhisar arasında düzenlenen 'Ihlara Vadisi Doğa Yürüyüşü'ne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, Milli Eğitim Müdürü Lütfiye Deneri, Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Eren Koçaş, şube müdürleri, idareciler, öğretmenler ve aileleri katıldı. Aksaray'ın doğal güzelliklerini tanıtmak, katılımcıların hoş vakit geçirmeleri ve birbirleriyle tanışıp kaynaşmaları amacıyla düzenlenen doğa yürüyüşüne katılan eğitimciler aynı zamanda da spor yapmanın keyfini çıkardı. Yürüyüş sonrası piknikte bir araya gelen eğitimciler, piknik alanında düzenlenen sportif yarışmalarda kıyasıya yarıştı. Yarışmaların ardından sahne alan canlı müzik ekibi, performansları ile eğitimcilerin büyük beğenisini topladı.

Doğayla baş başa olmanın insana ayrı bir huzur verdiğini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Lütfiye Deneri, "Katılımcılar aileleriyle beraber gerçekleştirdikleri bu doğa yürüyüşünde bütün bir yılın stresini üzerlerinden atmış oldular. Burada olduğu gibi, birlik ve beraberlik içerisinde olmak gerçekten mutluluk verici" diye konuştu. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitimciler Doğa Yürüyüşünde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement