Eğitimde Yaz Mesaisi - Son Dakika
Yerel

Eğitimde Yaz Mesaisi

Eğitimde Yaz Mesaisi

Samsun'da yeni eğitim sistemine geçişin ardından yaz dönemi hazırlıklarını aralıksız devam ettiren Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Dr.

22.07.2013 11:45

Samsun'da yeni eğitim sistemine geçişin ardından yaz dönemi hazırlıklarını aralıksız devam ettiren Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Mustafa Cora,"Önümüzdeki dönemde eğitimde kaliteyi artırmak adına daha rahat olacağız" dedi.

Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Mustafa Cora, eğitim öğretime ara verilen yaz döneminde, eğitime yüzde 100 destek kampanyası çerçevesinde, il genelinde yapımı devam eden okul inşaatı çalışmalarını yakından takip ediyor. Bu kapsamda Tekkeköy Çarşamba ve Terme'deki okul inşaatlarını yerinde inceleyen Dr. Mutafa Cora,"Öğrencilerimizin tercih ve tatil heyecanlarının devam ettiği şu günlerde çalışma arkadaşlarım ve ilçe müdürlerimizle birlikte yeni eğitim dönemine en az problemle girebilmek için gereken tedbirleri alıyoruz. Eğitim öğretim başlamadan, inşaat, boya, donatım ihtiyaçlarının karşılanması gerekiyor. Terme'de yüksek okul olarak kullanılan bina üniversite tarafından bize tahsis edildi. Bu da sevindirici bir gelişme. Diğer ilçelerimizde de hayırseverlerimizin ve devletimizin desteği ile büyük bir hızla genç nesile eğitim ortamı hazırlama gayreti içerisindeyiz. Geçtiğimiz yıl yeni eğitim sistemine geçiş dönemiydi. Ancak bu yıl öğretmen, öğrenci ve biz idarecilerle birlikte daha çok eğitim ve öğretimde kaliteyi artırmak amaçlı çalışmalar gerçekleştireceğiz. Bu yüzden, eylül ayında okulların açılışına kadar okullarımızdaki tüm eksiklikleri imkanlar ölçüsünde gidermek zorundayız " diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitimde Yaz Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement