Ekinci, Personeli ile Tanıştı - Son Dakika
Yerel

Ekinci, Personeli ile Tanıştı

Ekinci, Personeli ile Tanıştı

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, belediyede çalışan kurum personelleri ile ilk toplantısını yaptı.

17.04.2014 16:05

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, belediyede çalışan kurum personelleri ile ilk toplantısını yaptı.

30 Mart 2014 Tarihinde yapılan yerel seçimlerinde büyük bir zaferle ayrılan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa'nın Büyükşehir olmasından sonra Eyyübiye Belediyesi'ne tasfiye komisyon kararı ile geçen kurum personelleri ile SGK il binası konferans salonunda ilk toplantısını yaptı. Başkan Ekinci, kendisini kısaca tanıtarak, ilçe için tasarladığı hizmet ve projelerini anlatırken, bu hizmet ile projelerin ekip ruhu ile hayata geçirileceğini ifade etti. İlçe için fikri ve projesi olan herkese kapılarının açık olduğunu belirten Ekinci, "Eyyübiye ilçemiz yeni kurulan bir ilçedir. Yeni kurulması sebebiyle birçok sorunları ve eksiklikleri olan bir ilçemizdir. Bu eksikleri ve sorunları hep birlikte el birliği ile çözeceğiz. Hepimizin bildiği gibi Eyyübiye ilçesi 362 bin nüfusa sahip büyük bir ilçedir. Nüfus bakımından Şanlıurfa'nın en büyük ilçesi konumunda olup 151 yerleşim yeri alanı vardır. Gönlümüz teşkilatın önceden kurulmuş olmasını, yeni bir hizmet binamızın olmasını isterdi. Şuanda yok ama tabii ki zaman da ilerliyor. Hiç zaman kaybetmeden bu eksikliklerin acilen giderilmesi gerekiyor. Bu minvalde Eyyübiye Belediyesi için ekip ruhu ile hareket ederek eksiklikleri ve sorunları hep birlikte çözeceğiz" dedi.

Toplantı daha sonra karşılıklı soru, cevap şeklinde sona erdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ekinci, Personeli ile Tanıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement