Ekranlı Traş - Son Dakika
Yerel

Ekranlı Traş

Ekranlı Traş

Kütahya'da bir kuaför, berber koltuğunun karşısına müşteriye özel LCD televizyon koydu.

01.10.2013 11:03

Kütahya'da bir kuaför, berber koltuğunun karşısına müşteriye özel LCD televizyon koydu.

Servi Mahallesi'ndeki işyerine farklı bir renk getiren Adil Işık, her müşteri için koltuğun karşısına özel LCD televizyon ekranı yerleştirdi.

Kütahyalılar'a son teknoloji ürünleriyle hizmet vermek istediğini dile getiren Adil Işık, "Kuaföre gelen müşterilerin memnun ayrılması için her türlü yeniliği uygumalaya koymak istiyorum. Her berber koltuğun karşısına kurduğum LCD televizyonlarla müşterilerime tıraş olurken televizyon izleme keyfini sunuyorum. Bundan müşterilerimde çok memnun" diye konuştu.

Kuaförlüğün de insan iletişiminde rol oynadığını söyleyen Adil Işık, kuaförlüğün sadece saç kesimi ya da sakal tıraşından ibaret olmadığının altını çiziyor. Mesleğe farklı bir bakış getiren Işık, "Bizim işimizin bir parçası da müşterilerimizin sosyal hayattaki iletişimlerine katkıda bulunmak. Etkili iletişimde dış görünüşün önemli bir yeri var. Saç ve sakal tıraşı da dış görünüşün en önemli yanlarından biri. Bunu bilincinde olduğum için müşterilerime ayrı bir önem gösteriyorum" şeklinde konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ekranlı Traş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement