El Emekleri Artık Bir Tık Ötede - Son Dakika
Yerel

El Emekleri Artık Bir Tık Ötede

El Emekleri Artık Bir Tık Ötede

Bayraklı Belediyesi bünyesinde kurulan Bayraklı Emek Dünyası Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi kapılarını dünyaya açıyor.

25.09.2015 11:23

Bayraklı Belediyesi bünyesinde kurulan Bayraklı Emek Dünyası Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi kapılarını dünyaya açıyor. Emekçi kadınlar ürünlerini kurulan internet sitesi aracılığı ile hem yurt içinde hem de yurt dışındaki müşterilerine bir tıkla ulaştırabilecek. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Amacımız kadınlarımızın ürünlerini sadece Bayraklı'da satışını sağlamak değildi. Şimdi internet sitesi sayesinde dünyanın her noktasına satış yapabilecekler" dedi.

Bayraklı'nın üretici kadınları kabına sığmıyor. Bayraklı Belediyesi'nin ilçedeki kadınların el emeği ürünlerini ülke genelinde, uluslar arası alanda ve internet ortamında pazarlayabilmesi için kurulan Bayraklı Emek Dünyası Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, bu amacını gerçekleştirmek için ilk adımı attı. http://bayraklikadinkoop.org adıyla hayata geçen sitede Bayraklı Belediyesi çatısı altında el emeği üreten tüm kadınların ürünleri sergileniyor. Ürünler sitede bilezikler, bileklikler, kolyeler, küpeler, yüzükler, takımlar ve hediyelik ürünler adı altında 7 kategoride sergileniyor. Birbirinden farklı ve ilgi çeken ürünlerin fotoğraflarıyla yer aldığı sitede her ürün ayrı ayrı fiyatlandırıldı. Ziyaretçiler farklı kategorilerde alış veriş yaparak sepete ekleyebilir ürünler içim toplu olarak ödeme gerçekleştirilebiliyor.

"HEDEFİMİZE ULAŞTIK"

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, kadınların kooperatif kurarak önemli bir adım attığını belirterek, "Burada amaç el emeği göz nuru ürünlerin sadece Bayraklı'da değil ülke geneline hatta dünyanın farklı noktalarına ulaştırabilmekti. Kurulan internet alışveriş sitesi sayesinde herkes beğendiği ürünü alabilecek. Sitenin bilinirliği arttıkça satışlar da artacaktır. Hedefimize önemli ölçüde ulaştık" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel El Emekleri Artık Bir Tık Ötede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement