Elazığ Tso'da Seçim Süreci - Son Dakika
Yerel

Elazığ Tso'da Seçim Süreci

Elazığ Tso\'da Seçim Süreci

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ali Şekerdağ, oda başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı.

29.09.2012 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ali Şekerdağ, oda başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı.

Şekerdağ, Akgün Otel'de düzenlediği basın toplantısında, 2013 yılı mart ayında yapılacak oda seçimlerinde kendisiyle hareket edecek 14 meslek grubunun meclis adaylarını tanıttı.

Göreve geldiklerinden bu yana yalandan, riyadan ve haramdan uzak durduklarını ifade eden Şekerdağ, dik durarak diklenmeden, adalet ölçüsü içerisinde ellerinden geldiği kadar Elazığ'ın sorunlarını ve ticaret camiasına üye olan insanları yetkili muhataplarına götürerek bugüne kadar iyi bir şekilde görevlerini yapmaya çalıştıklarını belirtti.

Şekerdağ, "Bugüne kadar yaptıklarımızın semeresini alma adına ekip arkadaşlarımızla birlikte oturup bir dönem daha bu görevi yapmaya talip olduğumuzu kamuoyuna açıklamak istedik. Bugün buradayız. Elazığ'ımıza, ekip arkadaşlarımızın tamamına hayırlı ve uğurlu olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun, yürüdüğümüz yol açık olsun diyorum. Herkese hayırlı olsun" dedi.

Seçim hazırlıklarına bugün itibariyle başladıklarını ifade eden Şekerdağ, şunları kaydetti:

"Biz tevekkül edeceğiz. Elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Gerisi Cenab-ı Allah'ın takdiridir. Cenab-ı Allah'ın takdirine herkesin boyun eğmesi lazım. Biz de boyun eğeceğiz. Sandıktan çıkan ticaret camiasının kararı bizim başımız üzerinedir. Herkese hayırlı uğurlu olsun. İnşallah iyi şeyler yaparız Elazığ'ımıza diye düşünüyoruz. Ekibimiz güzel. Kamuoyunun önüne çıktık. Allah yar ve yardımcımız olsun diyelim."

Muhabir: Ramazan Kaya/ Ömer Fansa

Yayıncı: Ahmet Ekici - ELAZIĞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Elazığ Tso'da Seçim Süreci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement