Emekli Astsubaylardan Tekerlekli Sandalye Desteği - Son Dakika
Son Dakika Logo

Emekli Astsubaylardan Tekerlekli Sandalye Desteği

08.10.2025 08:57

Samsun'da emekli astsubaylar, ihtiyaç sahibi Dursun Gonca'ya tekerlekli sandalye sağladı.

Samsun'da emekli astsubaylar, ihtiyaç sahibi vatandaşın yaşam kalitesini artırmak için tekerlekli sandalye desteğinde bulundu.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Samsun Şube Başkanı Tanju Arat'ın tespit ettiği ihtiyaç doğrultusunda, Asarcık ilçesi Akyazı Mahallesi Eyüpoğlu mevkiinde yaşayan Dursun Gonca'ya tekerlekli sandalye desteği sağlandı. Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yürüme zorluğu yaşayan Dursun Gonca'nın durumu, Başkan Tanju Arat tarafından belirlenerek gerekli sponsor desteğiyle temin edilen tekerlekli sandalye, bizzat evine götürülerek teslim edildi. Bu destekle Gonca'nın günlük yaşamında hareket kabiliyetinin artması sağlandı.

Kamu yararına faaliyet gösteren bir dernek olarak halkın her zaman yanında olduklarını vurgulayan Arat, Samsun Valiliği ile yapılan görüşmeler sonucu kent genelinde pilot olarak belirlenen dört mahallede benzer sosyal destek çalışmalarının yürütüleceğini ifade etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emekli Astsubaylardan Tekerlekli Sandalye Desteği - Son Dakika


Advertisement