Emekli Zabıtalara Vefa - Son Dakika
Yerel

Emekli Zabıtalara Vefa

Emekli Zabıtalara Vefa

Tokat'ın Erbaa ilçesinde Erbaa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelleri vefa örneği göstererek, emekli olmuş zabıtalar ile yemekte bir araya geldiler.

13.12.2013 17:13

Tokat'ın Erbaa ilçesinde Erbaa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelleri vefa örneği göstererek, emekli olmuş zabıtalar ile yemekte bir araya geldiler.

Emekli olan eski zabıta personeline Erbaa Öğretmenevi'nde yemek ve hediye ikramı yapılırken, vefat etmiş olanlar için ise dua edildi. Erbaa Belediyesi Zabıta Müdürü Ümit Cangür, çalışan zabıta personeli ve emekli personel ile Erbaa Öğretmenevi'nde yemekte bir araya geldi.

Zabıta Müdürü Ümit Cangür, belediyeye emek vermiş eski personelin hatırlanmasının ve yeni personel ile buluşturulmasının önemli bir etkinlik olduğunu söyledi. Cangür, "Belediyeye emeği geçen zabıta personelini hatırlamak bizler için bir vefa borcudur. İkinci defa düzenlediğimiz yemekte eski dostların buluşmasının mutluluğunu görmek bizleri oldukça duygulandırdı. Yapmış olduğumuz bu güzel etkinliğimize destek olan Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Yenihan'a çok teşekkür ederiz" dedi.

Emekli zabıta memurları ise hatırlanmaktan ve bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduklarını kaydederek, "Bizleri ikinci kez bir araya getiren ve eski günlerimizi yad etmemize sebep olan Zabıta Müdürümüz Ümit Cangür'e ve faal olarak görev yapan tüm zabıta arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizlere vefa gösteren bu arkadaşlarımız mutlaka daha güzel vefa örneği ile karşılaşacaklardır" dediler.

Eski günlerin yad edildiği yemekten sonra emekli zabıtalara birer hediye verildi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emekli Zabıtalara Vefa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement