Emekliliğe Görkemli Uğurlama - Son Dakika
Yerel

Emekliliğe Görkemli Uğurlama

Emekliliğe Görkemli Uğurlama

Eskişehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nin kuruluşundan bu güne kadar hizmet veren Evrak Kayıt Memuru Yaşar Bayrak, mesai arkadaşlarının düzenlediği bir törenle emekliliğe uğurlandı.

21.09.2015 16:56

Eskişehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nin kuruluşundan bu güne kadar hizmet veren Evrak Kayıt Memuru Yaşar Bayrak, mesai arkadaşlarının düzenlediği bir törenle emekliliğe uğurlandı.

Düzenlenen törene Eskişehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzman Dr. Hüseyin S. Fidan, Mali Hizmetler Başkanı Doç. Dr. Nurullah Uçkun ve çok sayıda genel sekreterlik çalışanı katıldı.

Görev yaptığı süre içerisinde herkesle güzel anılarının olduğunu ifade eden Evrak Kayıt Memuru Yaşar Bayrak, "Bu güzel anılarımla birlikte gözüm arkada kalmaksızın ayrılıyorum. Benim varsa hakkım helal olsun. Lütfen sizler de hakkınızı helal edin. Genel Sekreterliğimizde hiçbir iş yerinde olmayan huzur ve güven ortamı var. Bunun en büyük sebebi sayın Genel Sekreterimiz Hüseyin Fidan'dır. Lütfen kıymetini bilin" dedi.

Yaşar Bayrak'ın görevini canla başla yerine getirdiğini aktaran Eskişehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzman Dr. Hüseyin S. Fidan da, kendisine bundan sonraki hayatında başarılar ve mutluluk diledi.

Yapılan konuşmaların ardından genel sekreterlik çalışanları ve Fidan tarafından Yaşar Bayrak'a plaket verilerek ve hediyeler takdim edildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emekliliğe Görkemli Uğurlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement