Emine Karaçuha Yılmaz'ın Stk Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Emine Karaçuha Yılmaz'ın Stk Ziyaretleri

Emine Karaçuha Yılmaz\'ın Stk Ziyaretleri

Seçim gezilerini sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Emine Karaçuha Yılmaz, Samsun Turizm Derneği ile Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası’nı (SATEM) ziyaret etti.

20.03.2015 13:03

Seçim gezilerini sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Emine Karaçuha Yılmaz, Samsun Turizm Derneği ile Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası'nı (SATEM) ziyaret etti.

Turizmciler Derneği Başkanı Dilek Genç ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Emine Karaçuha Yılmaz, Samsun'da yönünü belirleme çalışmaları başlayan turizm adına, uzun ve keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Samsun'un turizm potansiyelini çeşitlendirmek ve imkanlarından en üst düzeyde faydalanmak için yapılan turizm master planını çok önemsediğini ifade eden Yılmaz, bu süreçteki katkılarından dolayı Dilek Genç ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Yılmaz, "İlçelerimizde yapılan ve ortak akıl oluşturularak aynı zamanda fizibilitesi yapılan alt yapımızın yöreselleştirilerek değerlendirilmesi ve alanın geniş tutulması ile konaklama süresi uzatıldığında ekonomiye ciddi katkılar sağlayacağına inanıyorum" dedi.

Dilek Genç ise bu konuda yapılmak istenen çalışmaların olumlu ilerlediğini fakat yetişmiş eleman olmazsa bu konuda sıkıntılar ile karşılaşılmasının kaçınılmaz olduğunu ifade etti. Genç, "Bu konuda gönül birliği ile de hareket edilmeli ve yapıcı eleştiriler ile konuya hız kazandırılması gerektiğini düşünüyorum. Sizin bu misyonu yükleneceğiniz ve gerekli desteği vereceğiniz, bizim de inandığımız bir konu. İnşallah o listede olursunuz ve bu konuyu daha iyi noktalara taşımamız için sizinle çalışmak nasip olur. Bu şehrin insanı olarak size inanıyoruz. Hayırlı olsun" diye konuştu.

SATEM ZİYARETİ

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Emine Karaçuha Yılmaz, Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası (SATEM) Başkanı Mevlüt Oral ile de makamında bir araya geldi. Kendisi de SATEM üyesi olan Emine Karaçuha Yılmaz, birçok alanı kendi bünyesinde toplayan ve işleyişini kolaylaştıran odasını çalışmalarından ötürü tebrik etti. Yılmaz, "Emlakçılar ağırlıklı olarak inşaat sektörünü ve bazı üretici sektörleri de bünyesinde bulunduran SATEM bu şekilde birbirleri ile ticaret yapıyor ve bu şekilde esnaflık kültürünü de canlı tutuyor diye düşünüyorum. Siz de bu konuda başarılı çalışmalar sergiliyorsunuz. Ben odamızın üyesi olarak yakından takip ediyorum. Her konuda da yanınızda olduğumu ayrıca belirtmek isterim" şeklinde konuştu.

SATEM Başkanı Mevlüt Oral ise Emine Karaçuha Yılmaz'ın üyeleri olması hasebiyle çok mutlu olduğunu ve başarılı olacağına inandığını ifade etti. Oral, "Samsun hizmeti, Samsun'un evlatları ile Samsun'da yetişmiş insanlar ile daha çok yol alacaktır. Sizi çalışmalarınızdan ve işinize verdiğiniz önemden dolayı yakından tanıyorum. Siyaset kolay değil. Siz bir işkadını olarak bu yolda çok güzel çalışmalara katkı sağlıyorsunuz. Başarılarınızın daim olmasını diliyorum. İnanıyorum ki siz bu işi başaracaksınız ve güzel sonuçlara birlikte imza atacağız. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emine Karaçuha Yılmaz'ın Stk Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement