Engelli Basketbolcular, Kaymakam Arslantaş'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Engelli Basketbolcular, Kaymakam Arslantaş'ı Ziyaret Etti

Sorgun Engelliler Umutspor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı sporcuları ve yöneticileri, Kaymakam Ali Arslantaş'ı ziyaret etti.

01.09.2015 11:07

Sorgun Engelliler Umutspor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı sporcuları ve yöneticileri, Kaymakam Ali Arslantaş'ı ziyaret etti.

Arslantaş, ziyarete yaptığı açıklamada, Sorgun ilçesinde kurulan Yozgat'ın ilk engelli basketbol takımının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yeni kurulan takımın herhangi bir sponsorunun bulunmaması nedeniyle kendilerinden destek istediğini belirten Arslantaş, Kaymakamlık imkanlarının kısıtlı olduğunu söyledi.

Arslantaş, "Yeterli kaynağın bulunmaması nedeniyle sınırlı ölçüde yardımda bulunacağız. Kaymakamlık olarak forma, eşofman, top, dizlik gibi oyuncuların ihtiyacı olan donanımları sağlayabiliriz. Diğer konularda da kendilerine destek olmaya, sorunlarını aşmaya çalışabiliriz. Dileğimiz, biran önce tam anlamıyla hazır olup, ilimizi Bölgesel Lig'de temsil edebilmeleridir" dedi.

Sorgun Engelliler Umutspor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı Başkanı Zeynep Ertal da en önemli eksikliklerinin basketbol oynamaya elverişli tekerlekli sandalye olduğuna işaret ederek, kendilerine en az 7 tane sandalye gerektiğini belirtti.

Bir tekerlekli sandalyenin maliyetinin yaklaşık 8 bin lira olduğunu vurgulayan Ertal, şunları kaydetti:

""7 tanesinin maliyeti 56 bin lira tutuyor. Bizim bunu karşılayacak, ne gücümüz, ne de sponsorumuz var. Öncelikle bu konuda sayın kaymakamımızın desteğini istedik. Kendileri bazı girişimlerde bulunacaklar. Bizler de araştıracağız ve eksiklerimizin giderilmesi konusunda her türlü girişimde bulunacağız. Hedefimiz bu yıl Bölgesel Lig'de Yozgat'ı temsil etmektir."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Engelli Basketbolcular, Kaymakam Arslantaş'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement