Beyazay Derneği Kütahya Şubesi 53 Engelliyi Sinemaya Götürdü - Son Dakika
Yerel

Beyazay Derneği Kütahya Şubesi 53 Engelliyi Sinemaya Götürdü

Beyazay Derneği Kütahya Şubesi 53 Engelliyi Sinemaya Götürdü

Beyazay Derneği Kütahya Şubesi, kentteki 53 engelliyi yaklaşık 2 saat süren 'düğün dernek' filmine götürdü.

24.12.2013 23:34  Güncelleme: 00:12

Beyazay Derneği Kütahya Şubesi, kentteki 53 engelliyi sinemaya götürdü.

SERA Sinema'da yaklaşık 2 saat süren 'düğün dernek' filmini izleyen engelliler, etkiliğin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Dernek Baykanı Halil Bilgiç, yaptığı açıklamada, "Bugün 53 engelli vatandaşımızla birlikte film izledi. Etkinlikte SERA AVM Müdürü Atakan Tahmaz ve merkezin yetkililerine kaktalarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Etkinliklerimiz bundan sonra devam edecek" dedi.

Engellilere, film sonrası ekmek arası köfete ikram edildi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyazay Derneği Kütahya Şubesi 53 Engelliyi Sinemaya Götürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement