Enkazdan 3 gün sonra sağ olarak kurtarıldı - Son Dakika
Yerel

Enkazdan 3 gün sonra sağ olarak kurtarıldı

Enkazdan 3 gün sonra sağ olarak kurtarıldı Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen depremde göçük altında kalan Asım Tutar (31), depremin üzerinden geçen 3 günün ardından sağ olarak kurtarıldı.

08.02.2023 19:22  Güncelleme: 21:26

Enkazdan 3 gün sonra sağ olarak kurtarıldı

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen depremde göçük altında kalan Asım Tutar (31), depremin üzerinden geçen 3 günün ardından sağ olarak kurtarıldı. Arama kurtarma ekiplerinin yoğun mücadelesinin ardından çıkarılan Asım Tutar bilinci açık bir şekilde hastaneye sevk edildi.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık deprem meydana gelmişti. Çok sayıda binanın yerle bir olduğu ve onlarca insanın hayatını kaybettiği söz konusu depremden 31 yaşındaki Asım Tutar da etkilendi. Enkaz altında çocukları Ejrin Tutar (7), Mustafa Yağız Tutar (5), Ayşenur Tutar ve eşi Meftun Tutar ile kalan Asım Tutar, ekiplerin yoğun çabasının ardından sağ olarak enkaz altından çıkarıldı. Eşi ve çocuklarının ise hayatını kaybettiği öğrenildi.

"Çok sevinçli"

3 gündür eve gitmeyip enkaz başında beklediğini söyleyen Asım Tutar'ın kardeşi Mustafa Tutar, "Çok sevinçliyim. Allah kimsenin başına vermesin" dedi.

Enkazdan 3 gün sonra sağ olarak kurtarıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Enkazdan 3 gün sonra sağ olarak kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement