Ereğli Belediyesi'nden Meslek Edindirme Kursları - Son Dakika
Yerel

Ereğli Belediyesi'nden Meslek Edindirme Kursları

Ereğli Belediyesi\'nden Meslek Edindirme Kursları

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Cumhuriyet Halk Evlerinde açılan meslek edindirme kurslarına, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.

16.10.2014 10:03  Güncelleme: 11:02

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, gazetecilere yaptığı açıklamada, kurslarda bilgisayar, aşçı yardımcılığı, dikiş-nakış, yabancı dil, diksiyon, anne ve çocuk gelişimi, hasta kabul, resim, saz, gitar ile okuma-yazma alanında eğitim verileceğini belirtti.

Kurslara yoğun ilgi gösteren vatandaşları, mesleki konularda bilgilendirmeyi amaçladıklarını ifade eden Uysal, şunları söyledi:

"Bu kurslarımıza her meslekten, her yaştan insanımız başvuruyor. Kurs sonrası sertifikalarını alanlar, kurs aldığı bölüm üzerine iş imkanı bulabiliyor. Bu yıl kurs ve sınıf sayısını arttırarak, en az bin 500 kişiye kurs vermeyi planlıyoruz. Tamamen ücretsiz olan kurslarımıza, tüm halkımızı davet ediyoruz. İlçe Halk Eğitim Merkezi öğretmenlerimizin verdikleri bu kursların değeri ölçülmez. Bunun yayında yapmayı planladığımız değişik projelerle eğitime olan katkımız sürecek."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ereğli Belediyesi'nden Meslek Edindirme Kursları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement