Erenler Belediyesi, Peder Beyi Ne Yapmalı? Konferansı Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Erenler Belediyesi, Peder Beyi Ne Yapmalı? Konferansı Düzenledi

Erenler Belediyesi, Peder Beyi Ne Yapmalı? Konferansı Düzenledi

Erenler Belediyesi, Türkiye Gençlik Vakfı, Sakarya Gençlik Merkezi ve Erenler Kaymakamlığı ortaklığında 'Peder Beyi Ne Yapmalı?' adlı konferans gerçekleştirildi.

09.11.2015 17:55  Güncelleme: 23:08

Erenler Belediyesi, Türkiye Gençlik Vakfı (TUGVA), Sakarya Gençlik Merkezi, Erenler Belediyesi ve Erenler Kaymakamlığı ortaklığında 'Peder Beyi Ne Yapmalı?' adlı konferans gerçekleştirildi.

'Peder Beyi Ne Yapmalı?' adlı konferans Erenler Belediyesine ait Kültür Merkezinde düzenlendi. İstanbul Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ömer Miraç Yaman'ın konuşmacı olduğu programa Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Erenler Belediye Başkan Yardımcısı Ali Akdeniz, TUGVA Sakarya Başkanı Muhammet Fatih Yahşi, Sakarya Gençlik Merkezi sorumluları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Kültür Merkezinin tamamen dolduğu programda, anne-baba ilişkileri, aile içi sorunlar, madde bağımlılığı ve gençliğin sorunları konuşuldu. Yrd. Doç. Dr. Ömer Miraç Yaman'ın kendine has anlatım tarzıyla işlediği konular, katılım gösteren gençler arasında büyük ilgi gördü.

Konferans sonrasında TUGVA Sakarya Başkanı Muhammet Fatih Yahşi, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk'e plaket takdim ederken Başkan Öztürk de konuşmacı Yaman'a çiçek ve plaket hediye etti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erenler Belediyesi, Peder Beyi Ne Yapmalı? Konferansı Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement