Erzurum'da Hakaret Davası - Son Dakika
Yerel

Erzurum'da Hakaret Davası

Erzurum'da, mahkeme heyeti ve güvenlik güçlerine hakaret ederek, polise mukavemette bulundukları iddia edilen şahısların yargılanmasına başlandı.3.Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuklu sanık Yusuf Talaş, tutuksuz sanıklar Volkan Barbaros, Orhan Talaş ve Muhammet Sait Otaran ile sanıkların yakınları katıldı."Görevi yaptırmamak için direnme", "hakaret", "kurul halinde çalışan kamu görevlilerine hakaret ve tehdit" suçlarından yargılanan sanıklar, kimlik tespitlerinin ardından duruşmada savunma yaptılar.

03.01.2012 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'da, mahkeme heyeti ve güvenlik güçlerine hakaret ederek, polise mukavemette bulundukları iddia edilen şahısların yargılanmasına başlandı.

3. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuklu sanık Yusuf Talaş, tutuksuz sanıklar Volkan Barbaros, Orhan Talaş ve Muhammet Sait Otaran ile sanıkların yakınları katıldı.

"Görevi yaptırmamak için direnme", "hakaret", "kurul halinde çalışan kamu görevlilerine hakaret ve tehdit" suçlarından yargılanan sanıklar, kimlik tespitlerinin ardından duruşmada savunma yaptılar.

Tutuklu sanık Yusuf Talaş, 10 Haziran tarihinde Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen suç örgütü davasında, mahkeme heyeti ve güvenlik güçlerine hakaret etmediklerini, polis memuruna mukavemette bulunmadığını savundu.

Talaş, "Ben kimim ki mahkeme heyetini tehdit edeyim. Bu adalet bizim adaletimiz. Ben şerefli bir ailenin çocuğuyum" dedi.

Müşteki 8 polis memuru da mahkemede verdikleri ifadede, sanıkların mahkeme heyeti ve kendilerine sinkaflı sözler sarf ettiğini, Yusuf Talaş'ın polis memuru Üzeyir Binbir'e yumruk attığını ve sanıktan şikayetçi olduklarını bildirdi.

Mahkeme heyeti, tutuklu sanık Yusuf Talaş'ın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına, mahkemenin de 17 Nisan tarihine ertelenmesine karar verdi.

- ERZURUM

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erzurum'da Hakaret Davası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement