Erzurum'da İşletmelerin Sürdürülebilirliği Kapsamında Arı Yetiştiriciliği Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Erzurum'da İşletmelerin Sürdürülebilirliği Kapsamında Arı Yetiştiriciliği Eğitimi

Erzurum\'da İşletmelerin Sürdürülebilirliği Kapsamında Arı Yetiştiriciliği Eğitimi

Ziraat Fakültesi ile TKDK Erzurum il Koordinatörlüğü tarafından ortak olarak “İşletmelerin Sürdürülebilirliği Kapsamında Arı Yetiştiriciliği” Eğitimi düzenlendiTarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Erzurum İl Koordinatörlüğü tarafından faydalanıcılarımıza ve potansiyel faydalanıcılara yönelik Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Konferans Salonunda “İşletmelerin sürdürülebilirliği” kapsamında “Arı Yetiştiriciliği” konusunda üç gün sürecek eğitim programı gerçekleştiriliyor.

22.07.2015 15:30

Ziraat Fakültesi ile TKDK Erzurum il Koordinatörlüğü tarafından ortak olarak "İşletmelerin Sürdürülebilirliği Kapsamında Arı Yetiştiriciliği" Eğitimi düzenlendi

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Erzurum İl Koordinatörlüğü tarafından faydalanıcılarımıza ve potansiyel faydalanıcılara yönelik Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Konferans Salonunda "İşletmelerin sürdürülebilirliği" kapsamında "Arı Yetiştiriciliği" konusunda üç gün sürecek eğitim programı gerçekleştiriliyor.

Eğitim Programı TKDK Erzurum İl Koordinatörlüğü öncülüğünde Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi işbirliği ile gerçekleştiriliyor.

Program TKDK Erzurum İl Koordinatörü Dr. Atilla Özlü ile Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karaoğlu 'nun açılış konuşmalarıyla başladı.

Açılış konuşmasında Erzurum İl Koordinatörü Dr. Atilla Özlü şunları söyledi: "Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından desteklenen projeler kapsamındaki faydalanıcılarımız ve potansiyel faydalanıcılar yönelik işletmelerin sürdürülebilirliği eğitimi için Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim ve Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı ile Kurumumuz arasında işbirliği protokolü imzalamıştır. Bugüne kadar yaklaşık 74 milyon TL' lik proje sözleşmesi imzalanmıştır. Bu projelerin yaklaşık 10 Milyon TL' lik kısmını arıcılık projeleri oluşturmaktadır. Şimdiye kadar, desteklenen ve desteklenecek olan arıcılık projelerinin sürdürülebilirliğini artırmak ve proje sahiplerini bilinçlendirmek amacıyla Erzurum İl Koordinatörlüğümüz tarafından, Ziraat Fakültesi ile ortaklaşa başlatılan eğitim programı 3 gün boyunca devam edecektir."

Açılış konuşmalarının ardından Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Dodoloğlu' nun sunumu ile eğitime başlandı. 3 gün boyunca devam edecek olan eğitime yaklaşık 40 kişi katılım sağladı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurum'da İşletmelerin Sürdürülebilirliği Kapsamında Arı Yetiştiriciliği Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement